середу, 25 березня 2020 р.

ТП211 (29) Нарощування волосся холодним способом


Нарощування волосся холодним способом
     Ви мрієте про розкішні локони або просто хочете виправити невдало зроблену стрижку, то нарощування волосся – найшвидший спосіб втілити ваші бажання в реальність. Ця процедура дозволяє всього за одне відвідування перукарського салону отримати гарне пишне волосся і повністю змінити імідж. Крім того, з нарощеними волоссям можна дати волю безмежній фантазії щодо створення стилю зачіски і втілити в життя найсміливіші задуми.
     Існують два способи нарощування волосся – холодний і гарячий. Холодний спосіб передбачає приклеювання пасм до свого волосся клейовим розчином, розробленим за спеціальною технологією, а гарячий – «припаювання» гранул з пасмами за допомогою спеціальних інструментів. Обидва способи дають чудовий ефект за умови виконання в салоні у досвідченого майстра, який за допомогою професійного обладнання всього за 2-3 години зможе наростити міцні і об'ємні пасма волосся необхідної довжини.
    На яке волосся можна робити нарощування?
Необхідною умовою для нарощування є довжина власного волосся не менше 20 см. Але не варто впадати у відчай і власницям короткого волосся. У цьому випадку в салоні можуть бути запропоновані на вибір або подовжена об'ємна зачіска довжиною 40-50 см у вигляді сходинок, або креативна рвана стрижка з подовженням, якщо волосся зовсім коротке. 
    Нарощене волосся може мати різні колірні відтінки, їх можна фарбувати в потрібний колір і тонувати.
    Слід пам'ятати, що для нарощеного волосся потрібен певний догляд, який передбачає використання спеціального шампуню і гребінця для охайого розчісування пасом.

Що за процедура 
Холодне нарощування волосся є процес приєднання до наявних рідним натуральним пасмам пучків штучних пасом, в результаті чого зачіска стає об`ємніше і довше. Нарощування волосся холодним способом має масу переваг в порівнянні з аналогічною процедурою, але по гарячій технології. 
Переваги процедури
Перше, що варто відзначити - ціна. Така процедура, як нарощування волосся (холодне нарощування), обійдеться в порівняно невелику суму. А ось аналогічна по гарячій технології коштує в рази дорожче. Друге, на що потрібно звернути увагу - це простота процедури. Майстер акуратно приклеює або прикріплює штучні пасма до натуральних так, що останні зовсім навіть не страждають. При гарячої технології волосся обробляють під тиском високих температур, після чого вони втрачають свою еластичність і блиск, коли нарощені пасма знімають. При холодному методі такої проблеми не виникає. Третя гідність - час шкарпетки. Незважаючи на те що воно менше, ніж при гарячому способі, протягом одного-двох місяців результат буде радувати око. Четверте перевага - простота зняття. Нарощені пасма легко видаляються, при цьому натуральні абсолютно не псуються.
 Опрацювати та законспектувати тему.

Немає коментарів:

Дописати коментар