четвер, 7 травня 2020 р.

П25(127) Різноманітність базових модельних зачісок, їх стиль, призначення

Різноманітність базових модельних зачісок, їх стиль.
Оформлення волосся з використанням сучасних засобів
.

Що таке зачіска? Це волосся, укладене в певну форму із застосуванням різних видів укладання, завивки, різноманітних стрижок.
У зачісці найяскравіше проявляється подих епохи, вона відтворює національні та расові риси, класову приналежність, соціальний стан у суспільстві, а також ознаки статі та віку. Завдяки зачісці можна підкреслити привабливість обличчя і завулювати деякі недоліки. Певний відбиток накладають на зачіску особисті смаки та індивідуальні погляди її власника. Сукупність цих понять визначає стиль людини.
Стиль - це конкурентна, стійка, складна мода епохи, в якій мода виражає економічний стан, політичні погляди, розвиток культури, ставлення до зовнішнього світу. На формування індивідуального стилю людини можуть впливати літературні образи, твори живопису, образи кіногероїв, поняття зі світу музики, особливо танцювальної, що в наш час часто породжують цілі стильові напрями. Характерні особливості цих напрямів виявляються в індивідуальних стилях різних людей. В своїй роботі майстер це враховує, причому в більшості випадків при індивідуальному моделюванні бере ці стилі за основу.

Нині розрізняють декілька стилів.
Прогляньте презентацію та занотуйте основне.
Оформлення волосся з використанням сучасних засобів. Розробіть технологічну карту о
формлення волосся з використанням сучасних засобів для стайлінгу.
 Рекомендації:
1. довжина волосся до лопаток (стрижка "Рапсодія");
2. використовуйте для опису укладання не менше 3-х засобів для стайлінгу;
3. краще застосовувати  комбіноване укладання.

Немає коментарів:

Дописати коментар