пʼятницю, 8 травня 2020 р.

П25(128) Плетіння "французька коса"

  Плетіння "французька коса"

Схеми плетіння французьких кіс виконують з елементами вплетення прядок в звичайну косу. Спочатку ретельно розчісували волосся і трохи їх воложимо, щоб уникнути прилипання «непотрібних» волосся в процесі конструювання зачіски. Після цього приготуємо маленьку гумку, близьку за тону до відтінку волосся.
Після цього волосся Зачешіть назад і зберемо на маківці хвостик з деякої частини волосся, які розташовані у лоба, після чого закріпимо гумкою. Далі захоплюємо з лівої і правої лобно-скроневої області по пасма волосся в товщину приблизно з хвостик і перекинемо на нього праву. Потім на пасмо, яка зараз вгорі перекинемо ліву.
За такою схемою плетіння французької коси «хвостик» виявиться зліва, потім перехреститися його з найближчою пасмом верхньої, додавши при цьому трохи волосся від розпущених. Робимо те ж саме з основною правою пасмом. Продовжимо плетіння за аналогією, поки розпущене волосся не виявляться повністю зібраними. Зачіску завершимо простий 3-прядной основний косою за допомогою перекидання пасма на пасмо, закріпимо шпилькою або гумкою.
Коли відсутній досвід перукарської майстерності, то перед тим, як скористатися схемою плетіння французької коси для себе, можна поекспериментувати з чужими волоссям, щоб зрозуміти, наскільки простий цей механізм. Цю косу не дарма називають французької, оскільки вона створює відчуття чистоти і благородства, надаючи більше шарму і вишуканості.
Для втілення стилю романтичною і ніжною натури, такі коси виявляться вельми доречними та актуальними майже у всіх випадках. Крім того, така коса не суперечить правилам класичного офісного дрес-коду. Ну і, безумовно, на кожному урочистому заході такий варіант притягне погляди оточуючих, проте найбільш ефектно зачіска виглядає в разі, якщо злегка витягнути і розпушити деталі плетіння, а також декорувати косу, наприклад, живими квітами.
Варіацій на тему французької коси досить багато. Наприклад, можна волосся розділити проділом, заплітаючи 2 французькі коси. Нагадавши образ грецької богині, особливо велично така зачіска виглядає зі зворотним плетінням.
Опрацюйте матеріал.  
Перегляньте відео

Немає коментарів:

Дописати коментар