пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

П25 (117) Виконання фарбування за допомогою шаблонів. Техніка «Кольорова мозаїка»

Виконання фарбування за допомогою шаблонів. Техніка «Кольорова мозаїка»
Трафаретне фарбування
Це нова техніка, в якій використовуються спеціальні шаблони для створення незвичайних візерунків і малюнків на волоссі.
Техніка трафаретного фарбування
Для виконання цього виду фарбування майстер спочатку готує  волосся: видаляє слабе та пошкоджене волосся за допомогою стрижки. Потім вибирає трафарет, прикладає його до волосся наносить фарбу з розбризкувача, як з балончика що для графіті. Фарбі дають час для витримки. Чим рівніше волосся, тем краще ефект.
Трафаретне фарбування – для сміливих експериментів. Для першого разу рекомендуйте клієнту використовувати тимчасову фарбу.
Безумство кольорів
Ще біль неординарна техніка. Можна застосовувати як один колір, так і їх співвідношення. Головне правило – обурлива яскравість! Яскраво рожевий или ядовито-жовтий, кислотно-зелений, ультрафіолетовий и ультрачервоний.  Деякі особливо просунуті майстри пропонують клієнту  створення кольорових малюнків на поголених ділянках голови.
Складіть пазли та визначте техніку фарбування 
Ознайомтесь цікавими новинками: до вашої уваги відеоурок:
Піксельне фарбування

Ще одна нова техніка, яка швидко набирає популярність. Ефект такого фарбування схожий на  пікселі у вашому моніторі або телевізорі: створюється сітка з квадратиків, які відрізняються  відтінком від сусідніх. Це досягається завдяки стрижки и фарбуванню окремих пасом.
Найбільш эфектно піксельне фарбування виглядає на прямому волоссі. А тим, хто має кучеряве волосся, ця техніка не дасть бажаного ефекту. Укладка волосся повинна бути завжди ідеальною,  інакше геометричний малюнок буде непомітним.
Піксельне фарбування дозволяє створити неповторний малюнок на волоссі, при цьому кардинально не змінюючи весь образ в цілому. Але такий вигляд фарбування складний у виконанні, в догляді і підійде не для кожного типу волосся.
Розгадайте кросворд

Немає коментарів:

Дописати коментар