четвер, 19 березня 2020 р.

ТП211(13) Розробка технологічної карти сучасних креативних жіночих стрижок (для різних типів обличчя, зросту, віку…)

Розробка  технологічної карти  сучасних креативних 
жіночих стрижок (для різних типів обличчя, зросту, віку…)
Прогляньте презентацію Модні жіночі стрижки 2020
 Ознайомтесь з технолочією стрижки "Піксі" і розробіть технологічну карту цієї стрижки. виконайте персоніфікацію моделі.(див табл.уроку ТП211 (9))


ОСОБЛИВОСТІ ЖІНОЧИХ HAIR TATTOO

Хаир тату для дівчат створюються з урахуванням специфіки жіночої зачіски. Поділяються наступні місця можливого розташування малюнка.

Потилицю. Павутина, квіти, хитросплетіння ліній найпростіше розташувати на жіночому потилиці. При цьому вистригає тільки зона малюнка, а решта волосся залишаються недоторканими. Дама в будь-який момент зможе розпустити шевелюру і приховати візерунок, якщо того вимагає ситуація або дрес-код. Легким рухом руки локони збираються і піднімають в вузол, і тату представляється на загальний огляд.
  • На скронях. Найчастіше користується популярністю у жінок блискавка, зірки, animal style, різноманітні фігурні літери. Хаир тату для жінок, розташоване на скронях, важко приховати. Таку «вільність» може дозволити собі тільки впевнена в собі, вільна від забобонів жінка. Асиметричні стріжкі- прекрасна основа для жіночого Хаїр тату.
Опрацюте матеріал та законспектуйте в робочих зошитах

Немає коментарів:

Дописати коментар