пʼятницю, 20 березня 2020 р.

ТП211 (18) Виконання сучасних видів завивки з використанням прогресивних інструментів

Виконання сучасних видів завивки з використанням прогресивних інструментів
Розробити технологічну карту завивки волосся з подальшим укладанням волосся для круглого обличчя.
Кругле обличчя
Що заборонено? Жінкам із круглим обличчям небажано обрамляти його густим широким чубчиком. Не потрібно робити хімічну завивку - локони і хвилі можуть додатково підкреслити круглі лінії. Не найбільш вигідними будуть стрижки з кінчиками біля скул і щік (будь то каре або драбинка). Також власницям круглого типу краще не фарбувати волосся в рівномірний тон. У виборі зачіски слід уникати горизонтальних ліній і рівного проділу.
Корекція дефектів. Щоб максимально наблизити кругле обличчя до овальної форми, підійдуть багатошарові стрижки та зачіски з об'ємом на маківці. Якщо волосся в'ється від природи, варто відрощувати довжину і не експериментувати з короткими стрижками. Візуально подовжує обличчя високий кінський хвіст з гладким зачосом. Якщо волосся рідке і тонке, потрібно обов'язково прикривати вуха і підбирати подовжений тип стрижки.
Вибір чубчика. Основне правило - рівна структура волосся. Чубчик повинна бути переважно багаторівневим і асиметричним. Слід уникати прямого краю і зайвої пишності. Косий чубчик допускається в тому випадку, якщо основна довжина дозволяє приховати вуха.
Довжина. Для круглоліцих дівчат відмінним рішенням є коротка багатошарова зачіска. Ідеально підійде подовжене каре без чубчика, короткий боб.

Немає коментарів:

Дописати коментар