середу, 25 березня 2020 р.

ТП211 (28) Дреди

Дреди
Dreadlocks можна перекласти як "страхітливі локони". У ямайських і ефіопскіх народах дредлокс є частиною зонішнього вигляду, негласно існуючого між народом і Богом Джа, - по легенді, коли настане кінець світу, Джа простягне руку і видерне всіх вірних за дреди на небо.

Індійські корені дредів тягнуться від саду - людей, що досягли просвітління, свого розуміння світу. Вони часто окремо один від одного живуть в горах, лише іноді збираючись разом. Волосся не стрижуть, від чого те звалююєься в колтун - іноді довжиною до кількох метрів.

Однак назвати цю зачіску виключно індійської або африканської не можна, оскільки вона існувала ще з часів мамонтів, якщо не раніше.

Справа в тому, що дреди - це природний стан вільного волосся. Вільного - значить не митого, не стриженого, не укладеного. У ті часи в людини було не до того, але це ще не факт, що все це потрібно і зараз. Пасма волосся зплутуються самі собою, звичайно утворюючи колтун. Але варто приділити цьому процесу мінімум уваги або одразу взяти ініціативу у свої руки - як волосся набуває неповторну і в той же час природну форму.

Як зробити дреди

Є кілька методів плетіння дредов. Ми наводимо нижче настільки багато інформації, наскільки це можливо, про кожен з них, а також переваги та незручності кожного, так що ви самі можете вирішити, який метод більше підходить для вас.
Один зі способів виконання дредів ви можете подивитись за посиланням
дреди
Також ознайомтеся з детальним уроком плетіння дредів
Коротко занотуйте в зошиті плетіння дредів та спробуйте зробити хоча б один дред.

Немає коментарів:

Дописати коментар