вівторок, 24 березня 2020 р.

ТП211 (17м) Квадратна форма обличчя

Квадратна форма обличчя
У представниць квадратного типу довжина і ширина обличчя практично однакові, при цьому дуже виражені вилиці, щелепи і чоло. Важка нижня частина обличчя з громіздким підборіддям і часто заниженою лінією чола – тому головна функція стрижки в цьому випадку полягає в тому, щоб прибрати зайву тяжкість і візуально зробити риси обличчя більш витонченими.
Кращий варіант для власниць «квадрата» – це легкі, повітряні зачіски, що роблять обличчя візуально більш крихким і витонченим. Романтичні локони, м’які хвилі, градуйовані стрижки – все це згладить риси обличчя, надавши їм жіночності.
Відмінно підійде висока об’ємна зачіска, оскільки за рахунок цього ви можете візуально «витягнути» обличчя, зробивши його більш витонченим. Власницям квадратного типу обличчя можна порекомендувати стрижки довжиною нижче лінії підборіддя. Прекрасним вибором стане багатошарова стрижка і довге волосся з довгим багатошаровим косим чубчиком. Прямий чубчик і випрямлені пасма підходять погано. Також варто відмовитися від ультракороткої стрижки. 
Що заборонено? Основне, чого слід уникати - пряме волосся, відкритий лоб, занадто коротка довжина, густі одношарові чубчики, симетричні зачіски з довжиною до підборіддя, зачесане назад волосся.
Корекція дефектів. Щоб пом'якшити риси квадратної форми, бажано підбирати асиметричні стрижки і косі чубчики. Актуальні спадаючі локони і кучері, що обрамляють овал обличчя. Щоб візуально звузити підборіддя, необхідний легкий об'єм біля коріння.
Вибір чуприни. Тут відмінно підійде косий багатошаровий чубчик, що закінчується на рівні вилиць.
Довжина. Квадратній формі підходить будь-яка довжина. Короткі стрижки потрібно робити максимально об'ємними і асиметричними, довге волосся завивати або укладати. Основне правило - відсутність ідеальної гладкості і прямого проділу
Законспектуйте тему. Замалюйте сілует квадратного обличчя та варіанти зачісок до нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар