понеділок, 23 березня 2020 р.

ТП211 (15м) Трикутне обличчя

Трикутне  обличчя
Трикутне обличчя починається з більш широкої частинина лінії лоба, потім поступово звужується в області очей і переходить в гострий (або злегка округлений) підборіддя. Часто виділяють і такий схожий тип особи, як серцевидний, при якому всі лінії більш згладжені, підборіддя трохи заокруглений, виражені щоки, однак зберігається помітна форма трикутника. Характерна риса як трикутного, так і серцеподібного особи - «сердечко» у лінії росту волосся, проте воно може й не бути.

Короткі стрижки для трикутного обличчя

Головне завдання зачіски для такої форми обличчя -перенести об'єм властивий верхній частині, в нижню. Обережно потрібно поставитися до укорочених стрижок вище вух. Можливо, вони скорегують лінію чола, але ніяк не додадуть об'єму в районі підборіддя. Якщо ж ваше бажання носити коротку стрижку принципово, можна звернути увагу на подовжений гарсон, боб або Піксі.
Гарсон - коротка стрижка, що обрамляє обличчя передніми пасмами. Волосся на маківці позбавлене об'єму, плавні лінії, які доходять до підборіддя, згладжують його гостроту, а коса чуприна візуально звужує чоло. До такої стрижки підійдуть великі довгі сережки, здатні додати об'єму нижній частині обличчя.
Боб - стрижка, що припускає наявність пасом різної довжини біля вилиць. Вона не тільки підходить такому типу обличчя, але і робить його більш сексуальним і харизматичним.
Стрижка Піксі хороша тим, що, завдяки різній довжині пасом,коригує риси обличчя, і в той же час дає простір фантазії при виборі певної її форми (можна, наприклад, створити об'єм на маківці або поекспериментувати з чубчиком).
трикутна форма обличчя

Стрижки середньої довжини

трикутне обличчяТрикутна форма обличчя легко коригується за допомогою стрижок середньої довжини. Наприклад, боб (середньої довжини), каре з кутом або градуйоване допоможуть створити об'єм саме в нижній частині обличчя. Пам'ятайте: проділ повинен бути виключно косим, ​​так ви візуально зменшите широкий лоб.
Каре з кутом є зачіскою, при якій передні пасма мають бути довшими в порівнянні з потиличними. За допомогою такої стрижки відкривається шия, а вилиці й щоки залишаються злегка прикритими, що візуально вирівнює пропорції.
Градуйовані каре можна вважати об'єднанням двох зачісок - каре і каскаду. Тобто, сформувавши каре, пасма роблять різної довжини. Зачіска може вийти плавної або контрастною в залежності від опрацювання.

довгі стрижки

Любителькам довгого волосся необхідно звернути увагу на каскад (починається приблизно у мочок вух). Головне, волосся у верхній третині обличчя повинне бути витягнуте, в середній і нижній - об'ємно укладене або завите. Проділ можна зробити прямим за тієї умови, що деякі пасма залишаться у обличчя, додаючи об'єм в районі щік і підборіддя.
зачіски для трикутної форми обличчя

чуприна

Окремо розглянемо питання, яка повинна бутичубчик для трикутного особи. По-перше, згадаємо, які вони існують. Їх ділять на прямі - "консерваторські" (які можуть бути як довгими, так і короткими), косі (подовжені або укорочені) і рвані. Для тих леді, у яких трикутне обличчя, підійде практично будь-яка форма чубчика. Так, пряма довга прикриє широкий лоб, зробить пропорції більш врівноваженими. Коса (будь вона довгою або короткою), укладена дугою, згладить незграбний підборіддя і вилиці завдяки плавної лінії. Рвана перерозподілить об'єм  в необхідних місцях.
Пам'ятайте: при виборі чуприни необхідно керуватися не тільки формою обличчя, але і пропорціями тіла. Наприклад, високим дівчатам не підійде «зализаний» стиль, а низеньким варто відмовитися від надмірного об'єму і начісування на голові.
окуляри для трикутного особи

зачіски

По-перше, варто запам'ятати, які зачіски для трикутної форми обличчя категорично неприйнятні:
  • Об'ємні і важкі пасма на маківці.
  • Додатковий обсяг в області вилиць.
  • Будь-які високі зачіски, в тому числі зачісані назад від вилиць (при збереженні об'єму на верхній частині голови).
  • щільні хвости.
  • Уникайте будь-яких зачісок з повністю відкритими вухами.
Тепер звернемося до рекомендацій, які допоможуть при виборі зачіски для трикутної форми обличчя:
  • Віддайте перевагу кучерям, завитим всередину. Вони повинні бути м'якими і невагомими. Завивати їх від середини голови.
  • Створюйте об'єму переважно в нижній частині: починаючи від вилиць і спускаючись до підборіддя і нижче. Можете використовувати великі плетіння або локони, начісування, навіть хімічну завивку або термоукладку.
  • Хочеться експериментів - пограйте з укладанням чуприни. Спробуйте укласти її на різні боки, злегка завити (якщо вона подовжена) або заколоти.
  • Рекомендується використання зачісок з проділом на один бік. З одного боку волосся можна закріпити або закласти за вухо.Законспектуйте наданий матеріал.

Немає коментарів:

Дописати коментар