понеділок, 23 березня 2020 р.

ТП211 (14м) Типи облич.

Типи облич.
 Для визначення форми обличчя вам знадобиться:
1. Велике дзеркало, в якому на відстані витягнутої руки ви б бачили себе від маківки до пояса.
2. Резинка та шпильки, щоб прибрати волосся з обличчя.
3. Топ, який не закриває шию і плечі.
4. Освітлення. Найкраще підійде денне світло.
Тепер перейдемо до питань, які допоможуть з'ясувати який у вас овал обличчя:
1. Як співвідноситься найширша частина підборіддя і чола?
2. На скільки вилиці ширше підборіддя і чола?
3. Наскільки у вас довге обличчя?
Тепер можна приступати до визначення форми обличчя у відповідності з існуючими 7-ма типами.
1 тип обличчя - овал. Це ідеальна форма обличчя, так як по висоті його можна поділити на три рівні частини, провівши уявні горизонтальні лінії біля основи носа і через перенісся. Відстань між внутрішніми куточками очей дорівнює ширині носа і ширині самих очей. Найширша частина обличчя - вилиці. Лице злегка звужується до підборіддя і до чола. Лінія чола й підборіддя округла, не надто широка, не надто вузька. Лінія чола трохи ширше ніж підборіддя. Така форма обличчя у Меган Фокс, Шарліз Терон, Єви Мендес.
2 тип обличчя - коло. Таку форму лиця називають дитячою, адже власниці подібного овалу довше виглядають молодими через м'якість рис обличчя. Довжина такого обличчя практично дорівнює його ширині. Лице не має прямих кутів, лінії підборіддя, лоба і вилиць плавні, округлі. Круглою формою обличчя можуть похвалитися такі знаменитості: Кірстен Данст, Селена Гомес, Камерон Діас, Лілі Коул.
3 тип обличчя - квадрат. Лице такої форми створює враження жіночої сили. Лінія підборіддя має жорсткі кути, як у квадрата. Ширина чола і скул приблизно однакова. Квадратна форма обличчя у таких голлівудських красунь як Олівія Уайлд, Періс Хілтон, Демі Мур, Анджеліна Джолі.
4 тип обличчя - грушоподібний. У жінок з таким овалом лиця яскраво виражена лінія підборіддя, воно ширше вилиць і лоба. Обличчя звужується від вилиць до скронь. Знаменитості з грушоподібним лицем: Рене Зеллвегер, Келлі Осборн.
5 тип обличчя - серце. Така форма обличчя нагадує перевернутий трикутник: лінія чола ширше лінії підборіддя. Вилиці трохи вужче лоба і значно ширше підборіддя. Підборіддя має загострену форму. Такий овал обличчя можна помітити у Різ Уізерспун, Скарлетт Йохансон, Дженніфер Лав Х'юїт, Тейлор Свіфт.
6 тип обличчя - ромб. Така форма трохи схожа на серцеподібну, однак лінія лоба не така широка. Найширшою частиною обличчя є вилиці, підборіддя трохи вужче. Лоб вужче вилиць і приблизно дорівнює ширині підборіддя. Лице має злегка витягнуту форму, підборіддя вузьке. Така форма обличчя у Дженніфер Еністон, Емми Уотсон, Вікторії Бекхем.
7 тип обличчя - подовжений овал. Ця форма схожа на овальну, з тією лише різницею, що обличчя трохи витягнуте в довжину. Довгим може бути і грушоподібне, і квадратне, і ромбовидное і обличчя серцеподібної форми, загалом всі типи лиця, крім круглого. Довжина такого обличчя значно більше його ширини. Лоб - найширша частина обличчя, але не сильно ширше за підборіддя і вилиці. Вилиці високі. Підборіддя загострене. Такий тип обличчя у Лів Тайлер, Сари Джесіки Паркер, Кобі Смолдерс, Шер.
Кругла і овальні форми обличчя в чистому вигляді рідко зустрічаються. Велика частина лиць - це різні комбінації 7 основних форм. Такі варіації можуть бути нескінченними, що робить кожного з нас унікальним.



Немає коментарів:

Дописати коментар