середу, 25 березня 2020 р.

ТП 211 (18м) Ромбовидне, грушоподібне обличчя



РОМБОВИДНИЙ ТИП ОБЛИЧЧЯ

При ромбовидній формі особи - яскраво виражені скули, а підборіддя й верхня частина обличчя занадто вузькі. Така форма обличчя зустрічається рідко, і вона відрізняється від овальної тільки більш гострим підборіддям і повними щічками. Приховати ці недоліки зовсім неважко, для цього рекомендується зачісувати волосся вперед, прикриваючи щоки, і не відмовлятися від чубчику. Проте, не бажано вибирати зачіску з коротким чубчиком.
Для такого обличчя не підходять зачесані назад зачіски і прямий проділ.  Небажано робити зачесаний назад хвіст. Оптимальний варіант - подовжене каре, стрижки до середини шиї і початку плечей. Довгому волоссю необхідно надавати додатковий обсяг на кінцях. Виграшно на них будуть виглядати локони і хвилі.

ГРУШОВИДНИЙ ТИП ОБЛИЧЧЯ

Грушовидна форма обличчя зустрічається не дуже часто. В основному вона характерна для чоловічого обличчя, надаючи чоловікові вольовий і мужній вигляд. Такий тип особи відрізняють широкі вилиці і підборіддя, які ширше скроневої області. Завдання стрижки – візуально наблизити ширину особи до розмірів підборіддя, тому найбільш підходящими будуть зачіски з пишною верхівкою або густим довгим чубчиком.  Стрижка не має бути занадто короткою - ідеальна довжина, що доходить до мочок вух. Візуально змінити пропорції цього типу  обличчя може і густий чубчик. Асиметричні стрижки також не протипоказані.
Зачіски для грушовидного  обличчя не рекомендується зачісувати назад. З тієї ж причини не варто стригти волосся дуже коротко і робити центральний проділ.
Для короткого волосся кращим варіантом стане традиційний боб або його подовжена версія. Але, вибравши цю стрижку, необхідно не захоплюватися об’ємними елементами в зоні підборіддя і скул. Ефект більш довгого обличчя допоможуть створити подовжені пасма біля обличчя. Для волосся середньої довжини ідеально підійдуть зачіски з глибоким боковим проділом, він згладить сильно окреслену лінію підборіддя. Гарним доповненням  стануть асиметричні пасма біля вух. 
Законспектуйте тему. Замалюйте сілуети ромбовидне, грушоподібне обличчя та зачіски до них.

Немає коментарів:

Дописати коментар