вівторок, 24 березня 2020 р.

ТП 211 (16м) Кругле обличчя

Кругле обличчя
У тому випадку, коли розмір скул порівнянний з розміром щік, а підборіддя швидше маленьке і згладжене, значить, ваше обличчя має форму кола. Як правило, жінкам з такою зовнішністю важко приховати пухкі щічки і широкий лоб. Стилісти радять для представниць слабкої статі з таким профілем відмовитись від чубчиків, особливо довгих, не оголяти вуха, віддати перевагу довгим стрижкам, аніж  коротким, контури стрижки повинні візуально розширюватися від коренів до кінчиків, краще зупинитися на варіантах з косим або діагональним проділом та не варто зачісувати волосся назад. Якщо врахувати всі ці правила, то власницям круглого обличчя більше підійдуть такі стрижки: короткі багаторівневі варіанти, пікс, каскад, каре з видовженими пасмами та подовжений боб. Бажана довжина в цьому випадку – трохи нижче підборіддя, оскільки більш коротка пряма лінія волосся приверне небажану увагу до найширшої частини обличчя.

Головне завдання цих стрижок – скорегувати повноту обличчя, приховати пухкі щічки і візуально витягнути форму голови. Варто відмовитися від стижок та зачісок з відкритим обличчям та волоссям зачесаним назад. Якщо ж ви все ж зупинилися на короткій стрижці, то краще всього віддати перевагу ступінчастій або ж асиметричній формі
Кругле обличчя майже однакове в довжину і в ширину. 
Люди з такою формою виглядають молодо та  мають невинний вираз обличчя.
Більшість асоціює цю форму обличчя з дитячістю, але власники круглого обличчя часто бувають зваженими, зрілими, відповідальними у прийнятті правильних рішень.І не важливо, що думають інші, круглолиці люди легко встановлюють зв’язок з іншими, заводять друзів та допомагають їм.
Корегування круглого обличчя
Законспектуйте тему. Замалюйте сілует круглого жіночого обличчя та варіанти зачісок до нього.

Немає коментарів:

Дописати коментар