четвер, 26 березня 2020 р.

ТП211(32) Африканські кіски за допомогою канікалону


Африканські кіски за допомогою канікалону
Африканські косички є прекрасною зачіскою, призначеної для літнього сезону, а також для відпустки. Адже не потрібно зайвий раз думати про те, як і де зробити красиву зачіску - вона вже на голові. Завдяки афрокос можна на якийсь час забути про розчісуванні і укладаннях, випрямленні і завивання волосся.
Африканські косички часто називають брейдами. А саме поняття "брейдірованіе" перекладається як "заплетеніє волосся". Як плетуть африканські косички? Можна зустріти такі поширені кіс:
  • Класичні косички, коли плетіння робиться з трьох пасом.
  • Мотузяне плетіння, коли два пасма скручуються між собою спіраллю.
  • Ковбасне плетіння, коли одна пасмо обертається інший.
  • Плетіння джгутів, коли пасма заплітаються навколо своєї осі.
Як плести африканські косички?
Плетіння африканських кісок - це тривалий і трудомісткий процес. Для того щоб заплести такі коси, необхідно мати довжину власного волосся не менше 5 см. А в самі косички можуть вплітатися як штучне волосся, так і бавовняні нитки. Колір ниток може бути найрізноманітнішим, але рекомендується дотримуватися свого натурального кольору. За бажанням можна розбавити колір світлими або темними нитками.
Багато дівчат бояться заплітати африканські косички з нитками, вважаючи, що після них дуже псуються своє волосся. Але це поширений міф, оскільки нитки дуже легкі, і вона ніяк не обтяжують рідної волосся. Для тих хто цікавиться, як плетуть африканські косички, надаємо детальну інструкцію:
  1. Необхідно ретельно розчесати все волосся. Потім поділити всю площу волосся на проділи. Проділів може бути багато - все залежить від товщини заплітати косички.
  2. В області потилиці необхідно виділити невеликий ромбоподібний ділянку. Після ретельного причісування необхідно зафіксувати нитку якомога ближче до коріння волосся.
  3. Отриману пасмо необхідно поділити на три рівні частини і приступати до плетіння пружною косички.
  4. саме плетіння можна вивчити на власному волоссі без канікалону
  5. далі подивіться виконання афрокосичок на короткому волоссі
  6. і 2-й варіант плетіння на дуже короткому волоссі
  7. також пропоную подивитись зачіску з афроплетінням
Догляд за африканськими косичками
Африканські кіски не потребують будь-якому спеціального догляду. Більш того, таку зачіску не потрібно мити так часто, як звичайні волосся. Але варто бути уважнішими і не використовувати на волоссі фен і будь-яку іншу термообробку - це може значно позначитися на зовнішньому стані ниток.
Для того, щоб помити голову, варто нанести невелику кількість розведеного водою шампуню на шкіру голови. Не потрібно ретельно терти самі коси - це може привести до деформації деяких сплетінь. Якщо коси довгі, то намагайтеся взагалі не намилювати всю голову. Основне завдання - промити шкіру голови, але не чіпати саме волосся.

також можете ознайомитися зріними видами африканських косичок за посиланням
Опрацюйте матерііал та законспектуйте його.

Немає коментарів:

Дописати коментар