вівторок, 24 березня 2020 р.

ТП 211(26) Моделювання пастижерних прикрас за допомогою малюнка

Моделювання пастижерних прикрас за допомогою малюнка
Розлянемо постижерні вироби різної складності
Перукарська майстерність з кожним роком йде до своїх злетів. Саме завдяки високій майстерності сучасних майстрів, перукарське мистецтво набуло пристижності і ввійшло до елітних професій.
На сьогоднішній день постижна справа є популярною і високо цінується. Щодня перукар не може обійтись без постижного виробу при виконанні зачіски, тому що за допомогою цих виробів можна збільшити об'єм, зробити довшим волосся, доповнити зачіску прикрасами з волоссям чи плетінням.
Постижні вироби широко використовуються у вечірніх, конкурсних, весільних та фантазійних зачісках. З волосся можна зробити різноманітні квіточки, листочки, грона винограду, навіть створити цілу композицію. При виконанні постижних виробів, особливо прикраси, постижер має мати добре розвинену уяву. Постижний виріб може надати зачісці довершеного вигляду.
За допомогою сучасних косметичних препаратів постижні вироби будуть виглядати доглянутими і виблискуватимуть на світлі. Також їх можна фарбувати в різноманітні кольори; від природних до самих найекстримальніших відтінків.
Продумайте і намалюйте пастижерний виріб - прикрасу, який ви  потім зможете виготовити. для малюнку можете використовувати різні техніки живопису, або просто кольрові олівці.
Готовий малюнок сфотографуйте і вишліть по електронній пошті.

Немає коментарів:

Дописати коментар