четвер, 26 березня 2020 р.

ТП211(31) Методи холодного нарощування волосся


ХОЛОДНЕ НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ - ІСНУЮЧІ МЕТОДИКИ
Холодне капсульне нарощування волосся.
 Цей спосіб також називається іспанським. Він полягає в тому, що для скріплення натуральних і штучних пасом використовується клей для холодного нарощування волосся. Він може бути прозорим (для блондинок) або з підфарбовувати речовинами (за кольором волосся). На місце склеювання наноситься закріплювач і утворюється невелика капсула. Даний метод найдовговічніший, волосся можна носити до півроку, якщо правильно за ними доглядати. 
Холодне стрічкове нарощування волосся (трессовое). Суть технології в тому, що вздовж горизонтального проділу кріпляться нарощувані пасма, сплетені ниткою або стрічкою. Як закріплює речовини також використовується спеціальний клей. Нарощування волосся холодним способом за допомогою намистин (японський метод). В даному випадку волосся не піддається не тільки термічного, а й хімічного впливу, що не маловажно при пошкоджених або ослаблених волоссі. За допомогою гачка захоплюються маленькі пасма натуральних і нарощуваних волосся. Вони протягуються в отвір металевої намистини, після чого вона затискається щипцями, і волосся надійно фіксуються всередині неї. Єдиним недоліком цієї технології є механічне пошкодження волосся і можливість вичісування пасом. 
Стрічкове нарощування волосся - інструкція: На відстані 6-7 см вниз від потилиці потрібно зробити рівний горизонтальний проділ. Виміряти довжину отриманого проділу і відрізати від ТРЕССА смужку, трохи меншу по довжині. Нанести клей тонким шаром на верхній край смужки тресса. Приклеїти стрічку на відстані 0,5 см від коренів волосся, злегка натискаючи на неї пальцями і притримуючи протягом 30-40 секунд. Зробити проділ нижче попереднього і повторити процедуру.
Залежно від виду холодного нарощування застосовуються такі засоби: масла для волосся (реп`яхову, рицинова, оливкова); щипці або фен; маска для волосся; спирт; ацетон; спеціальні щипці для видалення намистин; салонні рідини для розчинення капсул і клею.
Перегляньте відеоматеріали:
Стрічкове нарощування за методом експрес хейр
Наращивание волос японським  методом капсульне
Опрацювати та законспектувати тему.

Немає коментарів:

Дописати коментар